Vízilabda szakosztály

Bemutatkozás

A Kazincbarcikai Sport Központ „Delfin” Vízisport Klub 1999. novemberében alakult az új Városi Fedett Uszoda megnyitásával egy időben, két sport szakosztállyal: vízilabda és úszás.

Fő célunk, hogy a városban, és annak vonzáskörzetében élő gyermekek számára heti több alkalommal sportolási és versenyzési lehetőséget biztosítsunk, mid amatőr mind profi szinten.

A fentieknek megfelelően sportolóink 2000-től folyamatosan vettek részt: megyei, területi, országos versenyeken, bajnokságokban, melyeken elért kiváló eredményeik bizonyították tehetségüket.

Három szakképzett edzővel várjuk 6 és 18 év közötti sportolni, úszni, vízilabdázni vágyó gyerekeket. A sikeres TAO pályázatainknak és Támogatóinknak köszönhetően sikerült minden eszközt beszereznünk, amelyek nagy mértékben elősegítik a munkánkat, s így minimálisra csökkentik a szülők anyagi terheit.

Büszkék vagyunk az eddigi elért eredményeinkre, s reméljük a jövőben sportolóink tovább öregbítik Városunk és Egyesületünk vízisportok területén szerzett hírnevét.

Találkozzunk legközelebb az uszodában, szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Vízilabda edzések:

Hétfő, szerda és csütörtök

18:00-19:30

Kazincbarcikai Sport Központ „ Delfin” Vízisport KlubKövess minket a Facebookon is!
  • Fb