Megkezdődött a szezon


Szombaton kezdetét vette az Észak-keleti forduló.Ezen a hétvégén mind a serdülő mind a gyermek III. csapatunk is vízbe ugrott. Kezdjük a serdülőkkel:
Az első mérkőzést az Octopus ellen játszottuk, ahol 12:12-es eredményt sikerült elérni. Ezek után a Miskolciakkal kerültünk össze ahol ugyan vereséget szenvedtünk, de egy sokkal rutinosabb csapattól kaptunk ki 24:5-re.

Edzői értékelések:

Gál Richárd edző értékelése:
"Az ellenfél az első negyedben meglepett minket. A csapat nem adta fel és a harmadik negyedre sikerült is fordítani. Sajnos az utolsó negyedre elfáradtak ezért 12-12 lett a végeredmény. Az edzésen gyakoroltak közül sikerült sok dolgot megvalósítási, még vannak hiányosságok amelyeket ezek után igyekszünk kijavitani, fejleszteni, többet gyakorolni."
Ifj. Papp László edző értékelése:
" Egy jelen pillanatban sokkal erősebb Miskolci VLC-vel találtuk szembe magunkat ezen a mérkőzésen. Mindenképpen pozitívumként értékelhető, hogy rész célokat fogalmaztunk meg ezen a mérkőzésen, nem adtuk fel, többször meg tudtunk valósítani amit szerettünk volna. Az első mérkőzéshez gratulálok a, megleptek a lelki erejükkel, hogy 5-1 után képesek voltak felállni.
Azért kell dolgoznunk edzéseken , hogy a következő alkalommal egy ilyen kiélezett helyzetben már 3 pontról beszélhessünk. Gratulálok a Csapatnak az egy ponthoz!
Hajrá Barcika! "

Kövess minket a Facebookon is!