MÁLTÁN ZÁRJUK A SELEJTEZŐT


A máltai utazás előtt a Laky Károly Uszodában vezényelt edzést Märcz Tamásszövetségi kapitány (ott, ahol pekingi olimpiai bajnokunk, Kis Gábor 1999-ben a BVSC színeiben lejátszotta első ob I-es meccsét – nos, a „Kicsi” becenévre hallgató klassziscenter hétfőn reggel a vlv-n jelentette be, hogy az idény végén befejezi a játékot), avagy nem mondhatjuk, hogy hétfő unalmas volna a játékosok számára. Akik között ott volt a két újonc, Gyárfás Tamás és Várnai Kristóf is – az Eger és a BVSC pólósa egyaránt nagy büszkeséggel konstatálta a meghívót, ahogy annak lennie kell. Majd kameránk előtt így nyilatkoztak: 

A győri oroszverés után már csoportelsőként várhatja az összecsapást férfiválogatottunk a Világliga/Európa Kupa-selejtező utolsó fordulójában, így már azt is tudja, hogy az EK zágrábi nyolcas döntőjében majd Montenegró ellen játszik majd – de természetesen mindez nem jelenti azt, hogy félvállról venné a keddi, Málta elleni partit. 

„Koncentráltságot, jó játékot és természetesen győzelmet várok. A hazaiak várhatóan erősebb kerettel játszanak majd, mint tették Szombathelyen, de ismerem jól azokat, akik hiányoztak a magyarországi meccsen – velük egészen biztos jobbak lesznek. Nekünk a korábbiaknál picit fiatalabb csapatunk lesz, jó néhány meghatározó játékosunk nem kapott most meghívót, szeretném egy kicsit felhasználni a mérkőzést, hogy lássak néhány játékost testközelből” – fogalmazott a szövetségi kapitány, aki kameránk előtt így foglalta össze várakozásait: 

Kövess minket a Facebookon is!